4 nieuwe functies op de Google Insights-pagina

Marketing


Om adverteerders te helpen tijdens de feestdagen te navigeren en hun voorraad te optimaliseren, heeft Google vier nieuwe functies op de Insights-pagina gelanceerd:

  • Zoektermen
  • Middelen
  • Publiek
  • Verander geschiedenis

Zoektermen. Dit helpt u te begrijpen waarnaar klanten zoeken zonder dat u uw volledige zoektermenrapport hoeft te onderzoeken. De termen zijn gegroepeerd in bredere, op intentie gebaseerde categorieën, u kunt snel identificeren welke thema’s het populairst zijn bij uw klanten, samen met statistieken zoals conversieprestaties, zoekvolume en groei van het zoekvolume.

Middelen. Dit zal u helpen te leren welke activa het beste resoneren met uw potentiële klanten. U kunt dit gebruiken om zeer betrokken doelgroepen te identificeren en om de middelen en bestemmingspagina’s die u voor verschillende doelgroepen maakt, te informeren.

Publiek. Doelgroepinzichten kunnen u helpen de kenmerken te begrijpen van de mensen die betrokken zijn bij uw bedrijf. Google zegt dat deze inzichten u een beter idee geven van wat uw klanten belangrijk vinden, waardoor het gemakkelijker wordt om uw advertentiemateriaal af te stemmen op hun unieke interesses en eigenschappen.

Verander geschiedenis. Zo kunt u bepalen hoe wijzigingen die u in uw account heeft aangebracht, van invloed kunnen zijn op de prestaties. Wanneer er een significante verschuiving is in de belangrijkste statistieken van uw campagne, kan dit inzicht u helpen bepalen welke wijzigingen u heeft aangebracht die deze verschuiving in de prestaties kunnen hebben veroorzaakt — en vervolgens uitzoeken hoe verder te gaan.

Graaf dieper. Bekijk uw Inzichten pagina om de nieuwe functies te zien en uw marketingcampagnes te optimaliseren.

Waarom het ons kan schelen. De nieuwe Insights-functies helpen u trends te ontdekken, uw campagnes te optimaliseren en het veranderende consumentengedrag tijdens de komende feestdagen bij te houden. Adverteerders moeten hun inzichten bekijken voordat ze drastische campagnewijzigingen doorvoeren.


Nieuw op Search Engine Land

Over de auteur

Nicole Farly

Nicole Farley is redacteur voor Search Engine Land en behandelt alles wat met PPC te maken heeft. Ze is niet alleen een veteraan van het Korps Mariniers, maar heeft ook een uitgebreide achtergrond in digitale marketing, een MBA en een voorliefde voor echte misdaad, podcasts, reizen en snacks.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *