7 manieren om uw klanten terug te laten komen in 2023

Marketing


Meer dan de helft van de consumenten zou stoppen met kopen bij een bedrijf na meerdere slechte ervaringen. Doet uw bedrijf genoeg om loyaliteit te stimuleren?

Neem deel aan PwC’s live webinar terwijl ze de resultaten onthullen van PwC’s 2022 Customer Loyalty Survey, een uitgebreid overzicht van meer dan 4000 klanten, en inzicht geven in wat klanten betrokken houdt.

Schrijf je vandaag nog in voor “7 manieren om ervoor te zorgen dat uw klanten terugkomen in 2023,” gepresenteerd door PwC.


Klik hier te bekijken meer MarTech-webinars.


Over de auteur

Cynthia Ramsaran

Cynthia Ramsaran is directeur van aangepaste inhoud bij Third Door Media, uitgevers van Search Engine Land en MarTech. Cynthia is een multi-channel verhalenverteller met meer dan twee decennia ervaring op het gebied van redactionele/contentmarketing en omvat de marketing-, technologie-, financiële, productie- en gamingindustrie. Ze was een schrijver/producent voor CNBC.com en produceerde thought leadership voor KPMG. Cynthia komt uit Queens, NY en behaalde haar bachelor en MBA aan St. John’s University.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *