Ali Baba brengt leuke mediterrane flair naar het centrum van Spartanburg – Spartanburg Herald Journal

Marketing


De langverwachte Ali Baba is geopend op Wall Street en serveert informele mediterrane gerechten voor de lunches aan het einde van de week in het centrum van Spartanburg.
Het door een familie beheerde restaurant aan Wall St. 201 wordt gerund door het man-vrouw-duo Eric Lemon en Donna Marzouka. Marzouka zei dat hun menu, gevuld met gyros, salades en andere snelle hapjes, is geïnspireerd op het eten dat ze opgroeide met het eten van haar vaders familie.
“Mijn vader is Arabisch, geboren in Koeweit, dus ik heb gewoon die mediterrane roots”, zei Marzouka. “Dat heeft dit restaurant geïnspireerd. We wilden iets mediterraans, iets lekkers, iets anders.”
De AladdinHet restaurant met thema is geopend van 11.00 tot 15.00 uur op woensdag en donderdag en van 11.00 tot 20.00 uur op vrijdag en zaterdag en biedt overal kleine knipoogjes naar Marzouka’s favoriete film, inclusief gouden geestlampen op de tafels.
Meld u aan voor onze nieuwe Spartanburg Eats-nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuws over eten en restaurants in onze regio.
Terwijl de pandemie hun opening vertraagde, ooit gepland voor begin 2020, gebruikten Lemon en Marzouka de tijd om de look en feel van hun restaurant volledig aan te passen. Omdat dit hun eerste restaurant was, zei Marzouka, wilden ze de tijd nemen en ervoor zorgen dat ze gasten een geweldige ervaring konden bieden.
Lemon creëerde het logo van het restaurant, dat op de muren te zien is in platte en 3D-neonverlichte vormen, en bouwde de paarse bar van epoxy en hout en de op maat gemaakte koffiebar. De discobal in de eetkamer was ook een van zijn toevoegingen.
“Ik heb dit van tevoren in de garage gebouwd en teruggebracht naar het restaurant”, zegt Lemon over de bar van het restaurant, gebouwd in slechts twee weken. “Ik had nog nooit een aanrechtblad gebouwd, maar ik bouwde dit aanrechtblad en ik dacht: ‘Wauw, dit is zo op maat gemaakt.’ ”
Het menu is kort, maar geperfectioneerd, waarbij alle dressings, tzatziki en hummus in huis worden gemaakt. Ali Baba’s biedt gyrö’s aan, met lamsvlees, varkensvlees, kip of groenten, Griekse en Gyrö-salades, persoonlijke pizza’s, hummusschotels en zelfs een cheesy bacon-hotdog, die Lemon ontwikkelde ter ere van zijn vader.
Het restaurant biedt ook bier en heeft verschillende van de tap, wijn en koffie, ijskoud of warm.
Marzouka zei dat ze van plan zijn om de komende weken een paar wijzigingen aan het menu aan te brengen en meer kanten toe te voegen.
Het restaurant is ook van plan om gebruik te maken van de buitenruimte van Wall Street. Buiten dineren is mogelijk, en tuinspellen zoals maisgat, gigantische Jenga en een extra grote Connect Four zullen voor het restaurant worden opgesteld als het weer wat warmer wordt.
Over entertainment gesproken, het restaurant organiseert op vrijdag 11 februari van 17.00 tot 20.00 uur een gratis community-evenement en op zaterdag 12 februari van 18.00 tot 20.00 uur. schminken.
Marzouka zei dat ze tot nu toe geweldige feedback van de community hebben gekregen en hopen tijdens het evenement hun eten aan nieuwe gasten te introduceren.
“We zijn lokale mensen; we houden van dit gebied. Ik ben opgegroeid in dit gebied en ik heb het zien groeien, en het is altijd mijn droom geweest om een ​​restaurant te hebben’, zei Marzouka. “We zijn verheugd om iets leuks en nieuws aan de gemeenschap te brengen en deel uit te maken van de sfeer in de binnenstad.”
Samantha Swann behandelt eten en restaurants in Spartanburg County en schrijft een wekelijkse nieuwsbrief over eten en dineren, Spartanburg Eats. Ze is een alumna van de University of South Carolina Upstate en Greenville Technical College. Neem contact met haar op met al je brandende restaurantvragen, recepten en nieuwe dinerspecialiteiten via sswann@shj.com of op Instagram via @sameatsspartanburg.

bronSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *