Ben Affleck geeft zeldzame glimp van het huwelijk van Jennifer Garner, zegt dat hij zich ‘gevangen’ voelde – Entertainment Tonight

Marketing


ben Affleck opent zich over zijn scheiding van Jennifer Garner. Terwijl aan SiriusXM’s De Howard Stern-showde 49-jarige acteur herinnerde zich de omstandigheden rond zijn scheiding van zijn ex, met wie hij van 2005 tot 2018 getrouwd was. Het paar deelt drie kinderen, Violet, 16, Seraphina, 12 en Samuel, 9.
Affleck begon met het afkraken van de “verdomde verschrikkelijke leugens” die werden gedrukt tijdens het uiteenvallen van hem en Garner, voordat hij vertelde hoe het er vanuit zijn standpunt aan toe ging.
“De waarheid was, we namen onze tijd, we namen een beslissing, we groeiden uit elkaar. We hadden een huwelijk dat niet werkte. Dit gebeurt’, zei hij. “Het is iemand van wie ik hou en die ik respecteer, maar met wie ik niet langer getrouwd zou moeten zijn.”
“En toen zeiden we: ‘Weet je wat? We hebben het geprobeerd. We hebben het geprobeerd, omdat we kinderen hadden”, vervolgde Affleck, ‘en toen hadden we allebei het gevoel:’ We willen niet dat dit het model wordt dat onze kinderen zien van het huwelijk.”
Als ze hun relatie niet hadden beëindigd, gelooft Affleck dat ze “elkaar naar de keel zouden zijn beland” en dat hij “waarschijnlijk nog steeds zou drinken”.
“Dat was een deel van de reden waarom ik alcohol begon te drinken, ik zat in de val”, zei hij over zijn huwelijk met de 49-jarige Garner. “Ik had zoiets van: ‘Ik kan niet weggaan vanwege mijn kinderen, maar ik ben niet gelukkig. Wat zal ik doen?’ Wat ik deed was een fles whisky op de bank drinken, wat niet de oplossing bleek te zijn.”
Toen het tijd was om dingen te beëindigen, zei Affleck dat hij en Garner ‘het in der minne deden’.
“Hebben we momenten van spanning gehad? Hadden we meningsverschillen over de voogdij? Was het moeilijk voor ons? Zijn we boos geworden? Ja,’ gaf hij toe. “Maar fundamenteel was het altijd onderbouwd met respect. Ik wist dat ze een goede moeder was. Ik hoop dat ze wist dat ik een goede vader was. Ik was. Ik moest nuchter worden, dat wist ik ook en dat erkende ik. Ik zei: ‘Je hebt gelijk. Ik moet stoppen met drinken.’”
Affleck was eerder open over zijn gevecht met verslaving, iets waar zijn vader, Timothy Affleck, ook mee worstelde, maar nu al 30 jaar nuchter is.
“Door nuchter te worden, ben ik eigenlijk meer vergevingsgezind geworden en herkende ik: ‘Weet je wat? Hij had het ook verdomd zwaar’, zei Affleck over zijn vader. “Wat er gebeurt als je nuchter wordt, is dat je blijft staan ​​en veel mensen ziet en je ontwikkelt empathie voor [people] die hetzelfde verdomde ding hebben gedaan.
Wat zijn eigen nuchterheidsreis betreft, merkte Affleck op dat “de remedie tegen verslaving lijden is”.
“Je lijdt genoeg dat iets in je zegt: ‘Ik ben klaar’,” legde hij uit. “Ik heb geluk, want ik heb dat punt bereikt … toen ik me voelde alsof [my addiction] beïnvloed [my kids]. Ik herkende het. Het was de ergste dag van mijn leven’, zei hij. “Ik heb het goedgemaakt. Een tijdje dacht ik dat het tijdelijk was: ‘Misschien gaat dit gevoel weg.’ Maar sinds die dag, ik zweer bij Christus, heb ik nooit meer willen drinken.”
Eerder dit jaar, Affleck en Jennifer Lopez nieuw leven ingeblazen hun vroege romance. Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over hun relatie.
GERELATEERDE INHOUD:
Ben Affleck over de oorzaak van de breuk in 2004 met Jennifer Lopez
Ben Affleck bereikt ‘hoogste vorm van succes’ voor zijn kinderen dankzij een Jennifer Lopez-moment (exclusief)
Jennifer Garner merkt dat Ben Affleck ‘blij’ is met Jennifer Lopez
Jennifer Garner en John Miller hebben hun romance nieuw leven ingeblazen

Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
™ & © 2022 CBS Studios Inc. en CBS Interactive Inc., Paramount-bedrijven. Alle rechten voorbehouden.

bronSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *