De Covid Lockdown in Shanghai eindigt; Tijd voor knipbeurten, hondenuitlaten en joggen – The Wall Street Journal

Marketing


Deze kopie is alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Distributie en gebruik van dit materiaal vallen onder onze Abonneeovereenkomst en auteursrecht. Neem voor niet-persoonlijk gebruik of om meerdere exemplaren te bestellen contact op met Dow Jones Reprints op 1-800-843-0008 of ga naar www.djreprints.com.
https://www.wsj.com/articles/shanghai-residents-revel-in-outdoor-walks-haircuts-and-more-of-the-mundane-11654086821
Luister naar artikel
(2 minuten)
SINGAPORE – Bewoners verzamelden zich dinsdag laat aan de poorten van enkele wooncomplexen in Shanghai om af te tellen naar middernacht, wanneer de stadsregering

anti-Covid-19 beperkingen opgeheven waardoor ze in hun appartementen waren opgesloten – in veel gevallen al meer dan twee maanden.
Kort nadat de deadline was verstreken, kwam er een konvooi auto’s uit de poorten van een complex, claxonerend en met nationale vlaggen over hun motorkap gedrapeerd, zo lieten video’s op sociale media zien. Men zag passagiers met hun hoofd uit het zonnedak staan. Voetzoekers schitterden in de nachtelijke hemel toen een feeststemming de stad binnenkwam na weken van chaos, frustratie en toenemende wanhoop.
Lees je artikel verder met
een WSJ-lidmaatschap
Al lid?

Log in
WSJ-lidmaatschap
Klantenservice
Hulpmiddelen en functies
Advertenties
Meer
Dow Jones-producten
WSJ-lidmaatschap
Klantenservice
Hulpmiddelen en functies
Advertenties
Meer
Copyright ©2022 Dow Jones & Company, Inc. Alle rechten voorbehouden
Deze kopie is alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Distributie en gebruik van dit materiaal worden geregeld door onze Abonneeovereenkomst en door auteursrecht. Neem voor niet-persoonlijk gebruik of om meerdere exemplaren te bestellen contact op met Dow Jones Reprints op 1-800-843-0008 of ga naar www.djreprints.com.

bronSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.