GAC Family 2022 Christmas Movie Schedule – Geweldige Amerikaanse tv-line-up voor kerstvakantie – Good Housekeeping

Marketing


We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen. Lees meer over onze review proces.
Ontdek waar je GAC Family kunt kijken, zodat je de film van de voormalige Hallmark-ster niet mist.
Het is misschien nog steeds herfst, maar voor fans van alles wat met Kerstmis te maken heeft, is het seizoen voor het streamen van vakantiefilms al aangebroken. Niemand kent het beter dan GAC Family, dat het zojuist heeft uitgebracht Programma kerstfilm 2022. Dus nu kunnen mensen thuis beginnen met het plannen van hun kijkfeestjes en het bereiden van hun filmsnacks.
Zeker, sommigen zullen misschien zeggen dat het een beetje vroeg is om films over het besneeuwde kerstseizoen vol te kijken koekjes bakken, geschenkverpakking en lelijke kersttruien. Maar het geeft ons ons eerste beetje van de feestelijke feestvreugde die we binnenkort volledig zullen omarmen in december – of november, als je Thanksgiving overslaat en meteen doorgaat met het vieren van Kerstmis. En eerlijk gezegd, kun je er ooit echt te veel kijken Kerst films? Vroeg beginnen is essentieel om ze allemaal te zien!
De klassiekers zoals Alleen thuis, Het is een geweldig leven of witte kerst zijn altijd goede horloges. En toch, als je een romantische feelgood-komedie wilt tegen een typische vakantieachtergrond vol prachtig ingerichte huizen, ijsbanen, familiebakkerijen, kerstoptochten en meer, heeft GAC Family alle films die je nodig hebt deze feestdagen.
Met 18 nieuwe films die gepland staan ​​om in première te gaan, hebben fans van tv-films een verscheidenheid aan titels om uit te kiezen. Voor het geval je het je afvraagt waar u het GAC Family-kanaal kunt bekijken, kun je afstemmen via kabelaanbieders zoals Cox, DirectTV, Dish, Frontier, Spectrum en anderen. Voor streamingdoeleinden omvatten services die het netwerk aanbieden Hulu + Live-tv, Vriendelijke TV, fubo-tv, Philo en Sling-tv. Zonder verder oponthoud, hier is het volledige GAC Family 2022 kerstfilmschema:
Premières: zaterdag 22 oktober om 8 uur uur ET
kim frans (Sha Robbins) en Theo Zaal (Casey Elliott) ontmoeten elkaar tijdens het winkelen op Black Friday en het klikt meteen tussen de twee. Wanneer de stroom uitvalt in de winkel, wordt het duo gescheiden, maar met Kerstmis nadert, kan geen van de twee de ander vergeten. Met weinig informatie over hoe ze elkaar kunnen vinden, zullen ze moeten vertrouwen op een beetje kerstmagie en durven we het lot te zeggen om ze samen te brengen.
Premières: zaterdag 29 oktober om 20.00 uur ET
Nieuwe cateraar, Molly Frost (Merrit Patterson) is druk bezig haar bedrijf van de grond te krijgen als ze wordt ingehuurd door Jean Harrison, de perfectionistische directeur van de Harrison Foundation om het jaarlijkse kerstgaladiner van de gerenommeerde organisatie te verzorgen. Al snel merkt ze dat ze valt voor Jean’s neef, Carson (Daniël Lissen), een fotograaf die de taak heeft om ervoor te zorgen dat het diner perfect verloopt.
Premières: zondag 30 oktober om 20.00 uur ET
Hoewel het geen originele GAC Family TV-film is, past het toch in het thema van liefde en festiviteiten. Voor het geval je het je afvraagt, Kerstliefhebbers Anoniem eerst uitgezonden op Roku afgelopen jaar. Tegen het advies van haar boek in, schrijft auteur Katrina Marks (Brooke Burfitt) probeert met volle teugen kerst te vieren na een lelijke relatiebreuk. Maar journalist Hunter (Houston Rijnen) is bereid haar te ontmaskeren.
Premières: zaterdag 5 november om 20.00 uur ET
Wat krijg je als je een prins neemt (Jonathan Stoddard) op zoek naar het koninklijk leven en een voormalige Olympische schaatser (Anna Marie Dobbins)? Een echt vorstelijke romance.
Premières: zondag 6 november om 20.00 uur ET
Angies (Samantha Cope) favoriete onderdeel van Kerstmis is altijd de kerstboomverlichting in haar kleine stadje geweest, maar nu de eerste feestdagen zonder haar moeder nadert, voelt ze niet al te veel van de kerstsfeer. Als ze erachter komt dat haar moeder ervan droomde de boomversieringswedstrijd te winnen, realiseert Angie zich dat ze moet meedoen om haar te eren. Iets dat ze niet had verwacht? Voor haar middelbare schoolliefde David (Ross Jirgl) en zijn dochter Gabby (Eliza Donaghy) om ook mee te doen aan de wedstrijd.
Premières: zaterdag 12 november om 20.00 uur ET
Een reclameman uit New York (Jill Wagner) maakt opnieuw contact met een jeugdvriend (Cameron Mathison) na terugkeer naar haar geboorteplaats om te helpen bij de verkoop van de familieboerderij. Maar ze kan niet alleen zaken doen en vertrekken. In plaats daarvan blijft ze hangen om te helpen bij het organiseren van het jaarlijkse Winter Wonderland-evenement.
Premières: zondag 13 november om 20.00 uur ET
Een vrouw (Breanne Hill) schakelt haar beste vriendin in (Colton Little) om op te treden als haar nepvriendje als ze voor de vakantie thuiskomt en haar ex in een relatie aantreft.
Premières: zaterdag 19 november om 20.00 uur ET
Tijdschriftverslaggever Josh (Andreas Biernat) wordt verzonden naar profiel Natalie (Kristina Cole), de eigenaar van een succesvolle boerderij en woonwinkel. Maar zodra hij bij het etablissement aankomt, ontdekt hij dat het ‘familiebedrijf’ eigenlijk wordt gerund door de hulp van oude familievrienden. Natalie moet Josh er vervolgens van overtuigen dat haar gekozen familie en hun kersttradities nog steeds de aandacht waard zijn.
Premières: zondag 20 november om 20.00 uur ET
Toen de bekwame genealogie-onderzoeker Kyla (Emma Johnson) informatie vindt over de mysterieuze familie van haar moeder, kan ze niet anders dan dieper graven. De informatie leidt Kyla en haar zus naar de stad Conifer, waar Kyla botst met een koppige maar knappe eigenaar van een kerstboomkwekerij (Giles Panton).
Premières: vrijdag 25 november om 20.00 uur ET
Een vastgoedadvocaat (Danica McKellar) probeert te bewijzen dat de lokale drive-in van haar stad tijdens de feestdagen niet mag worden gesloten. Maar in een verrassende wending valt ze uiteindelijk voor de persoon zelf (Neal Bledsoë) die het pand probeert te verkopen.
Premières: zaterdag 26 november om 20.00 uur ET
Een aspirant-Broadway-zanger (Jessica Lowndes) raakt betrokken bij een productie voor haar plaatselijke kerstviering. Onderweg vindt ze het mentorschap om haar te helpen groeien als artiest. o, wanneer ze verscheurd raakt tussen professionele inspanningen en liefde (Paul Groen), welke zal ze kiezen?
Premières: zondag 27 november om 20.00 uur ET
Maggie (Candace Cameron Bure) en Erik (Marc Blucas) zijn de ouders van tieners die naar het huis van haar broer, een weduwe, gaan om Kerstmis te vieren. Door een ongebruikelijke reeks transformerende gebeurtenissen leert Maggie dat het beter is om de vakantie te omarmen dan de tijd te besteden aan het proberen om het perfect te maken.
Premières: zaterdag 3 december om 20.00 uur ET
Klimop (Andrea Barber) heeft altijd in de schaduw van haar overleden moeder geleefd, die de lieveling van Icicle Falls was, hoofd van de Candy Cane Lane Lights extravaganza, eigenaar van The Christmas Haus en een voormalige tv-ster die bekend staat als de ‘Christmas Maven’. Maar deze feestdagen vinden er een reeks hilarische en magische gebeurtenissen plaats die uiteindelijk de stad samenbrengen op een manier die Ivy’s moeder nooit zou kunnen.
Premières: zondag 4 december om 20.00 uur ET
Reisblogger Tracey Moore (Jen Lilley), gaat ondanks haar bedenkingen naar een uitje in de kersttijd in ruil voor een recensie van het stadje. Al snel valt ze voor de knappe zoon van de eigenaar, Graham (Jesse Hutch), die haar leert hoe leuk het is om uit haar comfortzone te komen.
Premières: vrijdag 9 december om 20.00 uur ET
Twee exen (Jennifer Vrijman en Garret Watson) worden gedwongen om opnieuw verbinding te maken wanneer een sneeuwstorm hen vlak voor Kerstmis laat stranden in een winkel zonder mobiele service of wifi.
Premières: zaterdag 10 december om 20.00 uur ET
Aspirant-muzikant Madison (Cindy Busby) heeft hulp nodig als ze haar familie gekscherend vertelt dat ze een relatie heeft met een prins van een kleine Europese natie – en ze geloven haar. Al snel haar vriend en collega Sebastian (Jilon VanOver) wordt gestrikt om zich voor te doen als een prins en op te treden als haar vriendje wanneer ze haar familie bezoekt voor de feestdagen. Madison weet niet dat Sebastian eigenlijk een koninklijk geheim verbergt.
Premières: zaterdag 17 december om 20.00 uur ET
In de week voorafgaand aan Kerstmis, Charlotte (Jillian Murray) probeert haar unieke stijl in de lokale kunstscene te ontdekken terwijl ze helpt bij het runnen van het restaurant van haar familie. Gefrustreerd door haar laatste schilderij gooit ze het weg. Charlotte ontdekt later dat een bezoek aan kunstenaar Wyatt (Joseph Cannata) vond het en diende het anoniem in bij het kerstkunstfestival. Zijn missie? Vind de maker die zijn hart veroverde met haar vak.
Premières: zondag 18 december om 20.00 uur ET
Worstelende artiest Liv James (Brigitte Kingsley) accepteert een baan als docent op een plaatselijke basisschool nadat haar laatste kunsttentoonstelling letterlijk in vlammen opgaat. Door deze nieuwe carrièreswitch ontdekt ze meer over zichzelf en een nieuwe romance (Joe Towne).

bronSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *