Ik heb nooit mijn recht gekregen in Bollywood: Imran Khan – The Indian Express

Marketing


Hits en flops maken deel uit van de carrière van elke acteur, maar Imran Khan voelt dat mensen te hard tegen hem zijn geweest vanwege zijn mislukte uitstapjes terwijl ze zijn successen over het hoofd zagen.
De 32-jarige acteur maakte een succesvolle inzending in Bollywood met de film “Jaane Tu … Ya Jaane Na” uit 2007, maar daarna was het een gemengde run voor hem aan de kassa.
Terwijl “I Hate Luv Storys”, “Delhi Belly’ en ‘Mere Brother Ki Dulhan’ deden het goed, films als ‘Luck’, ‘Kidnap’, ‘Ek Main Aur Ekk Tu’, ‘Break Ke Baad’ en ‘Matru Ki Bijlee Ka Mandola’.
Voordat Imran een sabbatical van twee jaar nam om voor zijn zwangere vrouw te zorgen, waren zijn twee ondernemingen “Gori Tere Pyar Mei” en “Once Upon Ay Time In Mumbai Dobaara!” getankt.
De acteur zei dat hij het raar vindt dat de hits die hij heeft afgeleverd met nieuwe regisseurs gemakshalve worden vergeten, maar dat de schuld van de flops bij hem komt.
“Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik mijn recht kreeg. Ik heb vaak het gevoel gehad dat ik in mijn carrière goede films en hitfilms heb gemaakt, maar de eer gaat op de een of andere manier naar de regisseur en mensen zeggen ‘hij liet hem acteren’ of naar de promoties.
“Maar als een film flopt, ligt de verantwoordelijkheid bij mij en op de een of andere manier zijn alle flops die ik heb gehad, met grote regisseurs geweest, dus ik heb het gevoel ‘Jullie zijn zulke gevestigde regisseurs en alle schuld ligt bij mij!’ Als ik hits heb gegeven met nieuwe regisseurs, gaat de eer naar de producenten. Dit is al mijn hele carrière een trend. Er is een vreemde perceptie over mij, ‘vertelde Imran aan PTI.
[related-post]
Hij gelooft echter dat er dingen veranderen met zijn laatste optreden “Katti Batti”.
De acteur zei dat hij zich eindelijk geaccepteerd voelt door het publiek, dankzij de “positieve” reacties die hij van de kijkers heeft gekregen voor zijn optreden in de romantische komedie, die opnieuw mixrecensies heeft gekregen.
“Katti Batti”, met Kangana Ranaut in de hoofdrol, ging vorige week in première en hoewel de meningen over de film verdeeld waren, is Imran onverstoorbaar.
“We wisten van de verdeelde mening toen we in de film gingen. Ik was klaar voor gepolariseerde reacties. Maar ‘Katti Batti’ is heel belangrijk voor mij. Ik wilde dat het publiek en de industrie zouden zien dat ik goed ben.
“Plotseling hoor ik lof over mijn werk. Dat mensen zeggen dat we de film niet leuk vonden, maar dat het werk van Imran goed is, is enorm voor mij. Dit is beter dan alles wat ik in mijn carrière heb gekregen.”
De acteur zei dat hij “overmoedig” was over “Katti Batti”, ondanks dat hij niet op het scherm zat.
“Ik had geen vertrouwen in de terugkeer met ‘Katti Batti’. Ik was te zelfverzekerd omdat ik wist wat we aan het doen waren. Ik heb me gerealiseerd dat wanneer ik me verkeerd voelde over een film, deze is geflopt. Ik zou mijn mening niet delen met mijn bestuurders omdat ze denken dat ze senior zijn en betere kennis hebben, maar na verloop van tijd realiseerde ik me dat ik mijn gevoel moest volgen.
Na een 13-jarige relatie te hebben gehad met zijn nu vrouw, zei Imran dat hij de ups en downs tussen het hoofdpaar in “Katti Batti” kon begrijpen.
‘Ik begreep Maddy. Nadat ik die ups en downs in mijn echte relatie had meegemaakt, kende ik het personage en wist ik dat ik hem veel kon brengen. Er was zoveel waar ik me mee kon identificeren. Het publiek begrijpt het als je eerlijk bent, daarom heeft mijn personage een band met hen.”
Imran wijt zijn imago van een mislukte acteur aan zijn eigen onwil om op de kar van zelfpromotie te rijden.
“Ik speel het PR-spel niet. Ik mis wel de troost van een goede PR waar alleen goede dingen over je worden geschreven en niet de slechte dingen. Ik bevind me in een positie waarin ik een zeven jaar oude flop verdedig. Mensen zeggen dat je ‘ontvoering’ mislukt is. Dit geeft me het gevoel ‘Het is zo oud. Ga alsjeblieft verder.’
“Maar ik realiseer me dat ik hier mijn remmingen over heb. Ik ben een verlegen persoon. Ik kan niet omgaan met mensen in de industrie of vrienden maken. Ik weet dat je vriendelijk moet zijn tegen de media. Acteurs bellen de redactie als er iets slechts over hen wordt geschreven, maar ik kan dit niet doen.”
Toen hem werd gevraagd of Kangana’s huidige formidabele positie in de industrie hun werkrelatie beïnvloedde of veranderingen in het script dwong, zei Imran: “Toen we begonnen te werken, had Kangana twee flops ‘Revolver Rani’ en ‘Ungli’ gegeven na een hit ‘Queen’. Terwijl ik op hits als ‘Mere Brother Ki Dulhan’ en ‘Delhi Belly’ zat, maar dat veranderde niets aan de dynamiek, dus waarom zou haar succes enige verandering brengen.”
Velen suggereerden dat “Katti Batti” Imran’s herlanceringsvoertuig is, vooral omdat Kangana’s schermtijd minder was dan die van hem in de film.
Imran ontkende echter de perceptie. “Zo hebben we nooit echt gedacht. We waren net een film aan het maken die we allemaal leuk vonden. Het was niet de bedoeling om mij opnieuw te lanceren. Vreemd genoeg denken mensen dat ik na ‘Jaane Tu… Ya Jaane Na’ nooit meer succes heb gehad. Mijn andere successen zijn snel vergeten.”
Shah Rukh Khan, ‘Dilwale’-team om de debuutfilm van Kapil Sharma te bekijken
ie-banner
ie-banner

bronSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.