Kalamba Games stelt Kai Botha aan als hoofd productmarketing – GamblingNews.com

Marketing


Kalamba-spellen heeft een nieuw hoofd productmarketing aangesteld in het licht van Kai Botha die de laatste toevoeging zal zijn aan het voortdurend groeiende team van de leverancier, aangezien het bedrijf een snelle opschaling van zijn activiteiten over de hele wereld heeft doorgemaakt.
Botha is helemaal alleen een belangrijke toevoeging aangezien hij eerder als hoofd groei en strategie bij heeft gewerkt Skywind-groep. Hij was verantwoordelijk voor het beheer van een netwerk van promotiecampagnes die gericht waren op ervaringen op maat voor elke partner.
Hij heeft ook Microgamen onder zijn riem waar hij werkte als marketingmanager voor games en hielp met de digitale mediastrategie van het bedrijf. Al met al heeft Botha een goed begrip van de B2B iGaming-industrie en digitale marketingcampagnes en -promoties. Botha zal kunnen bijdragen aan de commerciële groei en doelstellingen van het bedrijf. Kalamba Games CCO Andrew Crosby gaf commentaar op deze nieuwe benoeming en zei:
We zijn verheugd om Kai te verwelkomen als onze laatste afspraak. We breiden momenteel intern over de hele linie uit en zijn ervaring en vaardigheden zullen waardevol blijken te zijn om ervoor te zorgen dat onze contentlevering groeit naast onze investering in de juiste mensen.
Botha verwelkomde zelf de kans om zich bij het merk en het bedrijf aan te sluiten en zei dat de uitdagingen waarmee hij in de nieuwe functies te maken krijgt, iets waren dat hij koesterde en waar hij naar uitkeek. “Ik geniet ervan om zakelijke uitdagingen op te lossen met behulp van de technologische, digitale en strategische vaardigheden die ik heb opgedaan door jarenlange ervaring in de branche en mijn nieuwe rol zal me precies die kans bieden”, sloot Botha af.
Kalamba Games is onlangs aangesteld Marie Claire als nieuwe financieel directeur in oktober. In september, Kalamba-spellen werkte samen met Bragg Gaming Group om zijn producten in Ontario uit te rollen.
Hoewel Fiona geen lange achtergrond heeft in de gokindustrie, is ze een ongelooflijk bekwame journalist die een sterke interesse heeft opgebouwd in het voortdurend groeiende iGaming-netwerk. Het team van GamblingNews.com is blij haar in onze selectie te hebben om te helpen de beste verhalen te leveren zodra ze binnenkomen. Naast schrijven houdt ze ervan om zich bezig te houden met online casinospellen zoals slots en roulette, zowel voor haar eigen plezier als voor onderzoek om haar begrip van de branche beter te verbeteren.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.