Rex Allen Days Rodeo 2020 – Cowboy Lifestyle Network

Marketing


door
Kom een, kom allemaal voor de 2020 Rex Allen Days Rodeo! Dit jaar vindt het evenement plaats van 1 tot en met 4 oktober in Wilcox, Arizona. Je kunt je verheugen op 2 dagen rodeo met veel ander plezier. Dit jaar herdenken ze de 100ste verjaardag van Rex Allen Sr.! Het is tijd om het stof van je laarzen te vegen, let’s rodeo!
Voor het eerst begonnen in 1951, jaren voordat Rex Allen Days, Inc. werd opgericht als een non-profitorganisatie. De eerste Rex Allen Days-evenementen werden gehouden ter ere van onze lokale jeugd, ooit een bonafide ranchcowboy, die groot werd. Nooit vergetend thuis, en nooit aarzelend om aan te kondigen dat hij uit Willcox kwam, kwam Rex sinds 1951 thuis voor concerten, optochten en om de bouw van een nieuw ziekenhuis te ondersteunen. Dat ziekenhuis is tegenwoordig het Northern Cochise Community Hospital, dat niet alleen Willcox bedient, maar heel Zuidoost-Arizona! We zetten de tradities van gisteren voort, het evenement breidt zich uit naar meerdere dagen met evenementen door de hele stad, van de jaarlijkse parade, rodeo’s en beurzen tot de wapenshows van vandaag, tractor pulls, concerten, softbaltoernooien, autoshows en meer!
Ben jij klaar voor twee dagen vol GCPRA rodeo-actie?! Je kunt acht rodeo-evenementen verwachten, waaronder barrel racing, bull riding, bareback bronc, zadel bronc, tie down roping, team roping, breakaway roping en stuurworstelen! Alle cowboys en cowgirls zijn net zo klaar om te strijden als jij om naar buiten te komen kijken!
Zaterdag 3 oktober is de datum die u moet vrijmaken in uw agenda voor de 2020 Cars for Kids Car Show op Rex Allen Days. Er worden prijzen uitgereikt voor de beste van de show, de keuze van het publiek, de keuze van het kind, de meeste aanwezige clubleden, de keuze van de veteraan, de top 20 en nog veel meer! Alle merken en modellen zijn welkom om deel te nemen. Er zullen ook voedsel- en winkelverkopers zijn, carnaval, entertainment, 50/50 en normale loterijen. Dit is plezier voor het hele gezin dat je niet wilt missen.
VRIJDAG 2 oktober 2020
15.00 uur tot 22.00 uur Onafhankelijke films uit het westerse genre worden vertoond in “The Willcox Historic Theatre” op 134 North Railroad Avenue in Willcox, AZ. Diverse Filmmaker Q&A’s. Details en tickets worden verkocht op de officiële website naarmate we dichterbij komen! Kaarten worden ook aan de deur verkocht, indien beschikbaar op de dagen van de evenementen. Bezoek voor meer informatie http://www.thewildbunchfilmfestival.com
ZATERDAG 3 oktober 2020
11.30 uur tot 22.00 uur Onafhankelijke films uit het westerse genre worden vertoond in “The Willcox Historic Theatre” op 134 North Railroad Avenue in Willcox, AZ. Diverse Filmmaker Q&A’s.
ZONDAG 4 oktober 2020
10.00 uur tot 22.00 uur. Onafhankelijke films uit het westerse genre worden vertoond in The Willcox Historic Theatre op 134 North Railroad Avenue in Willcox, AZ. Diverse Filmmaker Q&A’s. Vanavond is de Award Show voor films en scenarioselecties!

CLN-community en evenementsponsor
Hallo iedereen! Ik ben Krysta Paffrath, ik ben een trotse inwoner van Arizona die een passie heeft voor zaken en rodeo. Ik ben meer dan opgewonden om de hoofdredacteur te zijn van Cowboy Lifestyle Network. Met mijn achtergrond in digitale marketing en rodeo was dit voor mij een natuurlijke keuze om ons bij het team aan te sluiten. Mijn avontuurlijke en ondernemende geest heeft me ertoe geleid om op veel plaatsen te werken, zoals de WYO Quarter Horse Ranch in Thermopolis, Wyoming, een werkende veeboerderij in Seligman, Arizona, en veel tussenliggende plaatsen. Ik ben gepassioneerd door het behoud van de westerse manier van leven en het werken met verschillende merken en rodeo’s om dat mogelijk te maken. Als je op zoek bent naar een beschrijving, stuur me dan een e-mail op krysta@clngo.com. Lees meer over mij op krystapaffrath.com. Ik kijk ernaar uit iets van je te vernemen!
Word lid van de Cowboy Lifestyle-community!

Kortingen, prijzen, giveaways, VIP-voordelen en meer…

De Nationale Finale Rodeo is bijna hier en het team hier bij Cowboy Lifestyle…
Het is tijd voor de Superbowl van Rodeo, de Wrangler National Finals Rodeo 2022! Cowboy…
Vanaf de laatste week van november verandert Las Vegas, Nevada in een zee…
DE KANS DAT KC JONES EEN COWBOY VAN WERELDKLASSE WORDT EN INDUSTRIE TITAN MOEST…
Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden
Je moet zijn om een ​​reactie te plaatsen.

bronSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *