Search Discovery neemt Allturna over en breidt Salesforce uit – PR Newswire

Marketing


Zoeken naar uw inhoud…
Nieuws in de taal
van 08.00 uur tot 22.00 uur ET
Nieuws verzorgd door
14 juli 2022, 09:20 ET
deel dit artikel
Samenwerking Creëert Onafhankelijkheid Belangrijke speler in de Salesforce Marketing Cloud Engagement Space
ATLANTA, 14 juli 2022 /PRNewswire/ — Zoek Ontdekkingeen bedrijf voor bedrijfstransformatie dat zich richt op het gebruik van gegevens om de zakelijke impact van klanten te vergroten, heeft overgenomen Allturna, een Salesforce Marketing Cloud Engagement Partner gespecialiseerd in Health and Life Sciences. Search Discovery is nu uniek gepositioneerd om Salesforce Marketing Cloud-klanten te helpen optimaal te profiteren van de mogelijkheden van het platform.

Search Discovery is een Salesforce Marketing Cloud-partner met diepgaande expertise op het gebied van CDP, Personalisatie, Intelligence en een opkomend vermogen op het gebied van Engagement. Uniek onder Marketing Cloud-partners, Search Discovery biedt ook geïntegreerde diensten op het gebied van datastrategie, data-engineering, business intelligence, analyse, optimalisatie en digitale marketing.
Allturna helpt verkoop- en marketingklanten bij het ontwikkelen van datagerichte marketingstrategieën en -tactieken, levert data-integratie- en -beheerservices en past aanzienlijke Marketing Cloud-expertise en -activiteiten toe om klanten te helpen zakelijke impact en analytische inzichten te bereiken.
Ons gecombineerde Marketing Cloud-team maakt het volgende mogelijk:
Klanten die capaciteit voor hun teams moeten opbouwen, kunnen op Search Discovery vertrouwen voor deskundig advies of beheerde services om ervoor te zorgen dat ze het grootste investeringsrendement uit Marketing Cloud halen.
“Deze relatie versnelt onmiddellijk ons ​​doel om een ​​toppartner van het Salesforce Marketing Cloud-platform te zijn”, aldus Search Discovery President Mike Gustafson. “Onze gecombineerde inspanningen, capaciteiten, expertise en technologieën zullen betere kansen creëren voor ons team en onze klanten zullen concurrentievoordelen behalen om zinvolle bedrijfsresultaten te behalen.”
oprichter van Allturna Jim Neuman, beaamt de nieuwe Relationship Marketing Practice Lead van Search Discovery. “We kijken ernaar uit om de mogelijkheden van Search Discovery te gebruiken voor de klanten die we bedienen, en – met Search Discovery – om een ​​geheel nieuwe klantenkring te bedienen. We zijn enthousiast over de cultuur hier en over de golven die Search Discovery op de markt teweegbrengt.”
Met 250+ medewerkers, kantoren in Atlanta, Clevelanden nu Filadelfiaen een portfolio van 200 klanten, levert Search Discovery data-oplossingen voor toonaangevende merken, waaronder GSK, Novartis, Shell, Hilton, Universiteit van Pittsburgh Medical Center & DHL Door de overname worden de certificeringen van het bedrijf uitgebreid naar digitale platforms en marktplaatsen, waaronder Salesforce, Google Cloud en Snowflake.
BRON Zoek Ontdekking
Cision-distributie 888-776-0942
van 08.00 uur tot 21.00 uur ET

bronSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *