STAGWELL (STGW) IS HET #7 MEEST BEKROONDE MARKETINGNETWERK VOOR EFFECTIVITEIT WERELDWIJD in WARC CREATIVE 100 RANKING – Yahoo Finance

Marketing


Dubbele erkenning van het World Advertising Research Center plaatst Stagwell in de top 10 van wereldwijde marketingnetwerken voor effectiviteit en creativiteit; onderscheidingen volgen uitbraak Q1 van prijzen voor Stagwell-bureaus.
NEW YORK, 31 maart 2022 /PRNewswire/ — Stagwell, (NASDAQ: STGW), het challenger-netwerk dat is gebouwd om marketing te transformeren, heeft vandaag de ontvangst aangekondigd van twee wereldwijde onderscheidingen van het World Advertising Research Center, waarmee het zijn positie als marketingprovider versterkt die onmiskenbare creatieve effectiviteit voor klanten over de hele wereld stimuleert.
WARC heeft Stagwell gekroond tot de #7 meest bekroonde holding voor effectiviteit en de #9 meest bekroonde holding voor creativiteit. De onderscheidingen weerspiegelen een indrukwekkend jaar van prijsprestaties in 2021 van Stagwell’s portfolio van meer dan 70 toonaangevende marketingbedrijven, van de hoogste onderscheidingen in de branche (Cannes Lions Festival of Creativity, Effies en Clio Awards) tot Fast Company’s World’s Most Innovative Companies, en meer.
“We juichen het creatieve, diverse en innovatieve talent in het wereldwijde netwerk van Stagwell toe voor hun werk dat bijdraagt ​​aan deze eer. Stagwell gelooft dat een eenvoudige maar krachtige vergelijking zorgt voor onmiskenbare resultaten: creatief + verbonden = effectief,” zei Mark Pen, Voorzitter en CEO, Stagwell. “Ongeacht de specialiteiten waarin ze actief zijn, onze bureaus maken gebruik van eersteklas creativiteit en expertise in de moderne marketingtools – data, technologie, onderzoek en inzichten – om resultaten te leveren. Als nieuwe wereldwijde uitdager staat Stagwell klaar om te concurreren met legacy reclamereuzen in bijna elke arena – en de industrie merkt dit op.”
De WARC-aanduidingen komen op de hielen van een uitbrekend kwartaal van onderscheidingen en wereldwijde erkenning voor Stagwell, wat een weerspiegeling is van uitmuntendheid in zijn kerncapaciteiten van digitale transformatie en innovatie, productie van creatieve inhoud, omnichannel media, onderzoek en inzichten, en public affairs en communicatie.
Belangrijke extra award-hoogtepunten uit het eerste kwartaal van 2022 zijn onder meer:
Ad Age A-List en Creativity Awards voor vijf Stagwell-agentschappen 72en Sunny (uitblinker van bureau), Afwijking (#9 Een lijst)Montage (Purpose geleid bureau van het jaar), Döner (Standout Agency), en YML (Klantervaringsbureau van het jaar).
Fast Company’s Most Innovative Companies of the Year Award voor Observatorium, het bureau dat is gebouwd voor het contenttijdperk, voor “het vervullen van de belofte van branded content” voor werk voor klanten Nike/Waffle Iron Entertainment, Corona, Chipotle en meer. Observatory heeft de prijs drie opeenvolgende jaren op rij gewonnen.
Eén show Azië Gouden onderscheiding voor “The Flow” van wereldwijd creatief collectief Forsman & Bodenfors en Gojek, Die van Zuidoost-Azië toonaangevend on-demand multiserviceplatform.
Waarnemer erkenning voor public affairs en politiek adviesbureau SKDKuitgeroepen tot de #4 Top Public Relations-firma in Amerika.
Campagne UK Media Agency of the Year voor Goodstuff-communicatiede nieuwste toevoeging aan het Stagwell Media Network en het op een na grootste mediabureau in het VK
Provoke Innovation SABRE Awards hoogste eer voor Allison+Partners voor werk dat betrekking heeft op de Budweiser-klant van het bureau, waaronder vier prijzen voor Budweiser-klantwerk en de felbegeerde “Best in Show”-prijs voor allround prestaties bij de SABRE Awards 2022.
Campagne US Digital Innovation Agency of the Year finalist knikt voor YMLde digitale product- en designwinkel die bekend staat om “het exporteren van Silicon Valley”, als erkenning voor zijn werk om consumentenervaringen te transformeren voor onder meer Polestar, Thrive Market en YETI.
Tientallen andere onderscheidingen verspreid over bureaus zoals Colle McVoyLocaria, Code en theorie, Scoutgezondheid, Concentrische gezondheidservaringenen DonerNoord werden in het eerste kwartaal ontvangen door Stagwell-bureaus. Om op de hoogte te blijven van het laatste werk en onderscheidingen, volg Stagwell op LinkedIn.
OVER STAGWELL
Stagwell is het challenger-netwerk dat is gebouwd om marketing te transformeren. We leveren geschaalde creatieve prestaties voor ‘s werelds meest ambitieuze merken, waarbij cultuurbewegende creativiteit wordt gecombineerd met geavanceerde technologie om de kunst en wetenschap van marketing te harmoniseren. Onder leiding van ondernemers hebben onze meer dan 10.000 specialisten in meer dan 34 landen één doel: de effectiviteit stimuleren en de bedrijfsresultaten voor hun klanten verbeteren. Doe mee op www.stagwellglobal.com.
Contact: Bet Sidhu
202-423-4414
beth.sidhu@stagwellglobal.com
Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden:https://www.prnewswire.com/news-releases/stagwell-stgw-is-the-7-most-awarded-marketing-network-for-effectiveness-worldwide-in-warc-creative-100-ranking-301515122. html
BRON Stagwell Inc.
Gerelateerde citaten
‘Beiden staan ​​erop dat ik geld aanneem dat moreel van hen is. Ze kunnen niet van gedachten veranderen.’
Veel Amerikanen zijn verrast om te zien dat ze zich niet zo goed hebben voorbereid als ze hadden gehoopt op hun pensioen als ze eindelijk klaar zijn om ermee te stoppen. Het slechte nieuws is dat u waarschijnlijk een aantal realistische aannames moet doen over hoe uw pensioen eruit zal zien. Als u in uw werkjaren voornamelijk van salaris naar salaris hebt geleefd, kan dat ook bij uw pensionering het geval blijven.
Geloof geen seconde dat Warren Buffett niet aan dividenden denkt. In zijn laatste brief aan de aandeelhouders van Berkshire Hathaway (NYSE: BRK.A) (NYSE: BRK.B) vermeldde hij dat het bedrijf in 2021 $ 785 miljoen aan dividend ontving uit slechts één aandeel (het was Apple). Buffett’s recente aankopen voor de portefeuille van Berkshire duiden er ook op dat hij mogelijk aan dividenden dacht.
Deze bedrijven hebben meerdere manieren waarop ze in relatief korte tijd multibagger-groei kunnen realiseren.
(Bloomberg) — De obligatiemarkt richt zich op een recessie in de VS volgend jaar, waarbij traders erop wedden dat het rentetraject op langere termijn zal dalen, zelfs nu de Federal Reserve nog steeds bezig is met het verhogen van haar beleidsrente.Most Read from BloombergNext Covid -19 Strain kan gevaarlijker zijn, laboratoriumstudie toont aan dat Chevron de olieproductie uit Venezuela hervat terwijl de VS de sancties versoepeltTijdens Nantucket Retreat weegt de Biden-familie weg voor een tweede termijn.
De in Texas gevestigde oliegigant deelt een stuk land in New Mexico met mijnbouwbedrijven, wat het boren daar een uitdaging maakt.
Veel preferente emissies leveren 6% of meer op en bieden beleggers goede dividendzekerheid omdat ze een senior vorm van aandelen zijn.
Dieselvoorraden over de hele wereld zijn gedaald tot dieptepunten van meerdere decennia, en nu het koude seizoen op het noordelijk halfrond begint, zullen verschillende regio’s in de wereld met elkaar strijden om levering
De Dow Jones bereikte zijn beste niveau sinds april, terwijl meer aandelen in de buurt van kooppunten staan. Maar de S&P 500 staat voor een grote test met Fed-kritieke economische gegevens op de tap.
Financiële dienstverlener en digitale bank SoFi Technologies (NASDAQ: SOFI) ging in juni 2021 naar de beurs met veel steun en veel hype. Op dit moment bevindt SoFi zich in een beetje regelgevende hoofdpijn.
De weg die voor deze bedrijven ligt, is een stuk soepeler dan je zou denken als je naar hun aandelenkoersen kijkt.
Misschien is het probleem niet hoe u van plan bent uw pensioen door te brengen, maar waar u het wilt uitgeven.
Het gemiddelde tarief voor een nieuwe autolening is nu 5,78%, een stijging ten opzichte van 3,86% in januari, volgens Bankrate.com.
De recente omslag kan kopers $ 100 per maand besparen, vergeleken met waar de tarieven slechts twee weken geleden waren.
Als u van plan bent om binnen de komende 10 jaar met pensioen te gaan, heeft u nog tijd om uw 401 (k) -bijdragen te verhogen en andere stappen te ondernemen om uw spaargeld te vergroten.
Het vooruitzicht van stagflatie, of de slechtst denkbare economische uitkomst, zal beleggers zwaar wegen, zelfs als de Amerikaanse aandelenkoersen tegen het einde van het jaar stijgen.
Deze bedrijven zijn ongeveer net zo verschillend als twee bedrijven maar kunnen zijn, maar ze hebben één ding gemeen. Beide aandelen zijn ongelooflijk goedkoop en kopen tegenwoordig zonder nadenken.
Het was de afgelopen twee jaar een uitdaging om de aandelen van Alibaba (NYSE: BABA) aan te houden, aangezien het meer dan 70% van zijn marktwaarde verloor. Toen de aandelenkoers daalde, vroegen beleggers zich af of Alibaba zijn hoogtepunt had bereikt en verder zou dalen. Hoewel het nog vroeg is, rechtvaardigt het laatste winstresultaat van Alibaba mijn eerdere beslissing.
Zowel makelaars- als spaarrekeningen kunnen u helpen een rendement te behalen op het geld dat u erin stopt. Er zijn echter enkele grote verschillen in de manier waarop ze werken. Bij het vergelijken van effectenrekeningen en spaarrekeningen is het belangrijk om dingen te overwegen … Lees verder → Het bericht Effectenrekening versus spaarrekening: waar moet u uw geld bewaren? verscheen eerst op SmartAsset Blog.
De relatie van Joe Rosenberg met Barron’s gaat terug tot 1963, toen hij een bullish artikel schreef over Trans World Airlines dat resulteerde in een pop in het aandeel. Rosenberg, 89, bracht een groot deel van zijn carrière door bij Loews (L), het conglomeraat geleid door de familie Tisch, als chief investment officer en vervolgens als chief investment strategist. Rosenberg is vele malen geïnterviewd door Barron’s en heeft een aantal vooruitziende gesprekken gevoerd.

bronSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *