Stagwell (STGW) kondigt Stagwell Marketing Cloud Leadership aan … – PR Newswire

Marketing


Zoeken naar uw inhoud…
Nieuws in de taal
van 08.00 uur tot 22.00 uur ET
Bewezen digitale leidinggevenden van Hudson MX, Uber en Stagwell om bedrijfstransformatieoplossingen voor in-house marketeers te ontwerpen
Nieuws verzorgd door
02 februari 2022, 10:00 ET
deel dit artikel
NEW YORK, 2 februari 2022 /PRNewswire/ — Stagwell (NASDAQ: STGW), het challenger-netwerk dat is gebouwd om marketing te transformeren, verwelkomde vandaag drie senior executives om producten binnen de Stagwell Marketing Cloud (SMC) te leiden, te ontwikkelen en te laten groeien: Abe GeigerChief Product Officer; Elspeth Paige Rollert, Hoofd marketing; en Matt LochnerDirecteur.

Het team van bewezen leiders op het gebied van digitale producten en marketing zal SaaS- en DaaS-innovatie stimuleren voor de Stagwell Marketing Cloud, een reeks technologische producten die de interne marketingtransformatie voor moderne bedrijven ondersteunt. Het team zal nieuwe producten ontwikkelen en de bestaande reeks oplossingen uitbreiden, die momenteel influencermarketing, doelgroepsegmentatie, public relations, meeslepende ervaringen en merkinzichten omvat door gebruik te maken van AI, ML en AR.
“Met de komst van Abe, Elspeth en Matt bevindt de Stagwell Marketing Cloud zich in de “lanceringsmodus”. We versnellen de focus van Stagwell op productinnovatie om te voldoen aan de behoefte van de CMO’s aan in-house marketingstack-oplossingen”, aldus Mark Pen, Voorzitter en CEO, Stagwell. “Of klanten nu een best-in-class geïntegreerd marketingteam wensen bij een van onze bureaus of een productoplossing voor interne teams, Stagwell kan het volledige scala aan creatie- en uitvoeringsdiensten bieden die moderne marketeers nodig hebben.”
“De merken van vandaag staan ​​voor enkele van de meest opwindende technologie- en productuitdagingen van onze tijd, van de noodzaak om diepgaande AI-oplossingen te schalen voor wereldwijde ondernemingen tot nieuwe grenzen in mixed reality, digitale inhoud en de metaverse”, aldus Geiger. “Ik vind het geweldig om lid te worden van een netwerk dat zich inzet voor de mentaliteit van de uitdager en het stimuleren van innovatie in de nieuwe disciplines van digitale marketing.”
Geiger komt bij Stagwell van Hudson MX, een advertentietechnologiebedrijf dat cloudgebaseerde oplossingen voor media-inkoop en media-accounting biedt. Voorafgaand aan HudsonMX was Geiger VP of Product Development bij Legal Shield, en was hij de oprichter en CEO van Shake, een mobile-first legaal product voor consumenten en het MKB.
Rollert was eerder Global Head of Partnership Marketing voor Uber, waar ze strategisch leiderschap en wereldwijde coördinatie leverde voor het merkenportfolio van Uber, waaronder Uber Eats. Daarvoor bekleedde ze product- en analistenfuncties bij Microsoft en Penn Schoen Berland.
Lochner keert terug naar Stagwell van Harvard universiteit, waar hij zijn Juris Doctor afrondt. Voorheen was hij Vice President, M&A bij de Stagwell Group en werkte hij aan meer dan twintig overnames van Stagwell.
Het trio sluit zich aan bij een reeks recente senior medewerkers bij Stagwell op de belangrijkste centrale afdelingen, waaronder Chief People Officer Stephanie HoeleyHoofd technologie Merrill Ramanen interne executive promoties binnen Stagwell’s Brand, Growth, Global Client Services en Global Recruitment teams.
Stagwell debuteerde het nieuwste product in de SMC op CES 2022: ARound, een tool die locaties en merken helpt AR-ervaringen op te schalen voor live-evenementen en detailhandel. Ga voor meer informatie over de SMC naar stagwellglobal.com.
Over Stagwell
Stagwell is het challenger-netwerk dat is gebouwd om marketing te transformeren. We leveren geschaalde creatieve prestaties voor ‘s werelds meest ambitieuze merken, waarbij cultuurbewegende creativiteit wordt gecombineerd met geavanceerde technologie om de kunst en wetenschap van marketing te harmoniseren. Onder leiding van ondernemers hebben onze meer dan 10.000 specialisten in meer dan 20 landen één doel: de effectiviteit stimuleren en de bedrijfsresultaten voor hun klanten verbeteren. Doe mee op www.stagwellglobal.com.
Contact:
Bet Sidhu
[email protected]
202-423-4414
BRON Stagwell Inc.
Meer persberichten in vergelijkbare onderwerpen
Cision-distributie 888-776-0942
van 08.00 uur tot 21.00 uur ET

bronSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *