Vacatures – Provincie Sonoma

Marketing


Afdeling Personeelszaken

Gepubliceerd: 18 januari 2023


Vacatures worden ook wekelijks bijgewerkt op de Job Line, (707) 565-2803. Aanvragen kunnen online worden ingediend. Papieren sollicitaties en vacatureteksten liggen klaar in de hal van het Bestuursgebouw aan 575 Administration Drive, Santa Rosa, CA of u kunt ze per post ontvangen als u contact opneemt met de HR-receptie via (707) 565-2331. Meer informatie, trainingsdata en locaties zijn te vinden op sonoma hogere ed.
Dit is een lijst met vacatures waarvoor Human Resources voorbereidingen aan het treffen is om personeel aan te werven of waarvoor het verwacht personeel te werven. Om verschillende redenen kunnen rekruteringen echter worden geannuleerd door rekruteringsafdelingen voordat ze worden geplaatst.
Wil je solliciteren, maar zoeken we momenteel geen kandidaten voor de functie die je zoekt? Bezoek Breng mij op de hoogte om u in te schrijven voor meerdere functiecategorieën of Abonneren* naar een van onze meer dan 800 functieclassificaties.
Naast het op de hoogte houden van de kansen in de provincie, wordt u aangemoedigd om te bezoeken Arbeidsbemiddeling en bronnen voor het zoeken naar werk voor toegang tot beschikbare vacatures in de steden in Sonoma County, aangrenzende provincies en aanvullende vacaturesites (zoals Craigslist, Indeed en nog veel meer).
Opmerking voor supervisors en managers, zorg ervoor dat uw werknemers die niet regelmatig toegang hebben tot een computer deze informatie ontvangen.
Sonoma County Human Resources - Werving en classificatie

Abonneer u op e-mailupdates voor vacatures

Abonneer u op de e-mailnieuwsbrief van SoCo Correspondent
©2022 Provincie Sonoma. Alle rechten voorbehouden.

bron

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *