Vectra AI versterkt leiderschapsteam met nieuwe Chief Marketing Officer – PR Newswire

Marketing


Zoeken naar uw inhoud…
Nieuws in de taal
van 08.00 uur tot 22.00 uur ET
Nieuws verzorgd door
20 juli 2022, 09:00 ET
deel dit artikel
Marketing expert Tommy Jenkin zal het wereldwijde merk van het bedrijf aandrijven bewustzijn en groei marktaanwezigheid
SAN JOSE, Californië, 20 juli 2022 /PRNewswire/ — Vectra-AIeen leider op het gebied van detectie en reactie op bedreigingen, heeft vandaag de aanstelling aangekondigd van Tommy Jenkin als Chief Marketing Officer (CMO). Met meer dan 20 jaar ervaring in technologie heeft Jenkins een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van succesvolle go-to-market-strategieën en het opschalen van motoren voor het genereren van wereldwijde vraag. Jenkins sluit zich aan bij Vectra na een periode van uitzonderlijke groei en zal een centrale rol spelen bij het verder vergroten van de wereldwijde voetafdruk van het bedrijf.
“Terwijl het volume en de schaal van cyberaanvallen blijft groeien, verhogen de meeste organisaties snel hun investeringen in dreigingsdetectie en reactiecontroles om zichzelf te beschermen tegen kwaadwillende actoren”, aldus de verklaring. Hitesh Sheth, president en CEO bij Vectra AI. “Dit heeft geresulteerd in de snelle uitbreiding van onze wereldwijde activiteiten in de afgelopen maanden. We zijn verheugd om Tommy te verwelkomen in ons uitvoerend leiderschapsteam, aangezien hij een belangrijke rol zal spelen in de volgende groeifase van Vectra. Zijn enorme marketingervaring zal onze wereldwijde go-to-market-strategie naar nieuwe richtingen brengen en onze betrokkenheid bij bestaande en potentiële klanten verdiepen.”
Als CMO zal Jenkins toezicht houden op alle strategische marketinginitiatieven van Vectra: het vergroten van de bedrijfsgroei, het stimuleren van wereldwijde merkherkenning door middel van creatieve verhalen, en het dienen als innovatiekatalysator, het implementeren van robuuste marketingtechnologiemogelijkheden. Jenkins was recentelijk waarnemend CMO bij Veeam, een toonaangevende leverancier van back-up-, herstel- en gegevensbeheeroplossingen, waar hij innovatieve marketingstrategieën bedacht om omzet en pijplijngroei te stimuleren, evenals sterke wereldwijde merkherkenning. Hij bekleedde ook uitvoerende leidinggevende functies bij Red Hat, AvidXchange en SevOne, waar hij de bedrijven naar duurzame groei leidde.
“Naarmate organisaties meer van hun applicaties en gegevens naar de cloud verplaatsen, hebben cyberaanvallers hun tactieken en technieken verfijnd, nieuwe toegangswegen gevonden en meer manieren om discreet binnen de omgeving van een organisatie te bewegen”, aldus Jenkins. “Hoe, wanneer en waar de meeste aanvallers binnenkomen, blijft eigenlijk grotendeels onbekend. Als bedrijf is Vectra uniek gepositioneerd en erkend als een leider in het oplossen van dit probleem. Ik ben verheugd om het team te komen versterken tijdens een kritiek punt in de groei van het bedrijf en ik kijk ernaar uit om onze wereldwijde activiteiten uit te breiden en onze succesvolle marktpenetratie te bevorderen.”
Vectra® is toonaangevend op het gebied van detectie en reactie op cyberdreigingen voor hybride en multicloud-ondernemingen. Het Vectra-platform gebruikt AI om bedreigingen snel te detecteren in de openbare cloud, identiteit, SaaS-applicaties en datacenters. Alleen Vectra optimaliseert AI om aanvallermethoden te detecteren – de TTP’s die de kern vormen van alle aanvallen – in plaats van simplistisch te waarschuwen voor ‘anders’. Het resulterende high-fidelity-dreigingssignaal en de duidelijke context stellen cyberbeveiligingsteams in staat om sneller op bedreigingen te reageren en lopende aanvallen sneller te stoppen. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Vectra voor veerkracht op het gebied van cyberbeveiliging in het licht van gevaarlijke cyberdreigingen en om te voorkomen dat ransomware, compromissen in de toeleveringsketen, identiteitsovernames en andere cyberaanvallen hun bedrijf beïnvloeden. Voor meer informatie bezoek vectra.ai.
Media contact
John Kreuzer
Lumina-communicatie voor Vectra
[email protected]
BRON Vectra
Meer persberichten in vergelijkbare onderwerpen
Cision-distributie 888-776-0942
van 08.00 uur tot 21.00 uur ET

bronSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *