Webinar: Marktonderzoek en inzichten

Marketing


De grondbeginselen van marktonderzoek en best practices voor inzichten

In een omgeving van snel veranderend klantgedrag is het benutten van klantinzicht van cruciaal belang om een ​​voorsprong op de concurrentie te behouden. Dit webinar destilleert de belangrijkste lessen uit Econsultancy’s nieuwe Fundamentals of Market Research and Insights Best Practice Guide. Het behandelt de essentiële onderzoekstools, -technieken en -methodologieën die een betere klantgerichte besluitvorming stimuleren. In het webinar wordt ingegaan op:

  • De waarde van marktonderzoek: De rol van marktonderzoek binnen de bredere inzichtenmix, de belangrijkste voordelen, kansen en uitdagingen, evenals de strategische risico’s van het negeren van klantinzichten.
  • Kader voor marktonderzoek:
  • De meest voorkomende use cases voor marktonderzoek, van tactische campagnes tot bedrijfsplanning op de lange termijn.
  • De belangrijkste overwegingen voor het plannen en uitvoeren van marktonderzoek en voor het ondernemen van actie op basis van onderzoeksresultaten.
  • Onderzoekskwaliteit en ethiek: Ethische overwegingen voor onderzoek en tips om slecht onderzoek en statistieken te herkennen.
  • Trends en technologieën: Van het reageren op hardhandig optreden door derden tot de rol van kunstmatige intelligentie en machine learning bij het verzamelen en analyseren van gegevens, in dit gedeelte wordt onderzocht hoe de rol van marktonderzoek verandert.

Registreer nuSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *