Zaxby’s benoemt Patrick Schwing tot hoofd marketing, strategie – Nation’s Restaurant News

Marketing


Nation’s Restaurant News maakt deel uit van de Informa Connect-divisie van Informa PLC
Deze site wordt beheerd door een bedrijf of bedrijven die eigendom zijn van Informa PLC en alle auteursrechten berusten bij hen. Het hoofdkantoor van Informa PLC is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Geregistreerd in Engeland en Wales. Nummer 8860726.
| 13 juni 2022
Zaxby’s heeft Patrick Schwing aangenomen in de uitgebreide rol van chief marketing en strategy officer, zo maakte het bedrijf maandag bekend.
Een woordvoerder van het in Athene, Georgia gevestigde bedrijf zei dat Schwing slaagt Joel Bulger als chief marketing officer en de voormalige directeur van Inspire Brands, die diende als Chief Marketing Officer van Arby en voorzitter van de franchisevereniging, zal ook toezicht houden op de strategie bij Zaxby’s.
Verwant: Zaxby’s benoemt nieuwe ontwikkeling, chefs digitale technologie
Patrick Schwing, Chief Marketing Strategy Officer van Zaxby.jpgSchwing, links, wordt hoofd van marketingcommunicatie, loyaliteit, e-commerce, onderzoek en ontwikkeling en media, inclusief digitale en sociale media, aldus het bedrijf.
“Aangezien Zaxby’s zich richt op merk- en culinaire differentiatie, zijn we verheugd om Patrick toe te voegen aan ons executive team van wereldklasse”, zei Bernard Acoca, CEO van Zaxby, in een verklaring, zonder zijn ervaring in verpakte consumentengoederen en quick-service restaurants.
“Patrick’s wereldwijde merkervaring, die voor zowel vooraanstaande CPG- als QSR-organisaties heeft gewerkt, en zijn bewezen staat van dienst in het effectief tegemoetkomen aan de behoeften van de consument door middel van inzichten, nieuwe producten en technologische innovatie, zullen Zaxby’s buitengewoon goed van pas komen bij ons streven om nieuwe doelgroepen aan te trekken. en in de loop van de tijd een nog grotere gastloyaliteit opbouwen’, zei Acoca.
Voordat hij bij Arby’s kwam, bekleedde Schwing binnenlandse en internationale marketingfuncties bij Procter & Gamble, waar hij in het hele portfolio van de groep werkte aan merken als Pantene, Head & Shoulders, Herbal Essences en Oral-B.
“Transparantie stimuleert het vertrouwen in al onze relaties”, aldus Schwing. “Om de missie van Zaxby echt na te leven en het leven van onze gasten te verrijken, moeten we sterke relaties opbouwen, contact maken via speciale momenten en onze waardering tonen – allemaal om onze gasten te laten zien dat we hen beter kennen en begrijpen dan welk ander merk dan ook. ”
Eind 2020, Goldman Sachs Merchant Banking Division verwierf een “aanzienlijk belang” bij Zaxby’s Operating Co. LP
Zaxby’s, opgericht in 1990, heeft meer dan 900 vestigingen in 18 staten.
Neem contact op met Ron Rugless via [email protected]
Volg hem op Twitter: @RonRugless
Meer informatie over tekstformaten
Volg ons:

bron

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *